tajna-hrane

Knjigu možete poručiti poštom, pouzećem. Poštarina nije uračunata u cenu od 2500 din. Pošaljite svoje Ime i prezime, adresu stanovanja, i telefon, na E-mail 

dijetadrzivic@gmail.com

Kniga predstavlja svojevrsni vodič kroz ishranu. Autor nas vodi kroz šaroliki svet hrane. Saznajemo male tajne, prednosti i zamke pojedinih namirnica koje koristimo u svakodnevnoj ishrani i pripremi obroka. Namera je da knjiga nađe svoj put do svake porodice kao narodni lekar, narodni kuvar, bukvar kome se često vraćamo, koristan svakoj osobi koja razmišlja o svom zdravlju.

Knjiga predstavlja deo istoimenog međunarodnog projekta SECRET OF FOOD, u okviru preventivnog programa SAVE YOUR HEART – POMOZITE SVOME SRCU, nastalog u okviru čuvenog CINDI programa Svetske Zdravstvene Organizacije.

Zadatak je prosvećivanje stanovništva u oblasti pravilne ishrane u cilju sprečavanje nastanka bolesti srca i krvnih sudova. S obzirom na neslavnu činjenicu, da je naša zemja u Evropi, na samom vrhu, po obolevanju od kardiovaskularnih bolesti.

Projekat je prepoznat kao zadatak nacionalnog interesa, o čemu svedoči pokrovieljstvo Sekretarijata za Zdravstvo i Izvršnog veća AP Vojvodine.

 

BOKK