HRANOM PROTIV MALIGNIH BOLESTI

sport2

Odavno već nije tajna da lečenje i izlečenje od raka ( karcinoma ) , različitih vrsta pojedinci traže i nalaze u drugačijem pristupu i protokolu lečenja nego što to proklamuje zvanična medicina. Ni posle toliko godina ishrana kao metod i pristup u lečenju malignih bolesti nije našla svoje mesto u zvaničnim protokolima !! ! ? To Vam je kao da kupite nov auto koji nema uputstva o vrsti i kvalitetu benzina koji bi on trebalo da troši ??? Zar To nije važno ? !!! Za odgovor Vam nije potrebno da budete lekar ! Tako već duži niz godina mnogi oboleli traže izlečenje i spas u drugačijem pristupu lečenja malignih bolesti . Promena stila života, smanjenje stresa, promena načina ishrane po određenim striktim protokolima za svaku osobu posebno, suplementacija vitaminima i hormonima ( C , B17, D . . )samo su deo novih drugačijih ,,protokola,, kojima se okreću danas mnogi oboleli u potrazi za izlečenjem ! Verujte, sa puno razloga . . . !

Lečenje hranom može biti ključ rešenja u tretmanu ovakvih oboljenja. Maligne bolesti su danas jedan od vodećih uzroka smrtnosti u svetu. Primenom odgovarajućih režima ishrane i promenom stila života, sasvim sigurno, može se mnogo učiniti, kako u sprečavanju nastanka tako i lečenju ovih bolesti o čemu danas svedoče brojni primeri.
Kao prva privatna klinika u Srbiji koja se počela baviti primarno lečenjem putem korekcije načina ishrane i promene stila života, imamo dugogodišnje iskustvo u ovoj vrsti tretmana pomenutih bolesti.
Lečenje se sprovodi kroz mesečne tretmane pacijenata uz stalni nadzor i međusobnu komunikaciju . Pomenutom predhodi informativni razgovor u toku koga pacijent dobija sve potrebne informacije o načinu lečenja i ostalim neophodnim uslovima za saradnju . Informativni razgovori su u obostranom interesu, i se ne naplaćuju se.

sport3